x
fr
nl
en

Cube One - Kortrijk escape games

En savoir plus sur Cube One - Kortrijk 0 Escape Games et consultez également les commentaires! Le plaisir commence ici!
Vue liste
Vue de la carte

Avis sur Cube One - Kortrijk escape games

6 avis sur Cube One - Kortrijk Escape Games.
GET THE HELL OUT
Kortrijk
Lekker ontspannen en goed voor urenlang kletsen! We komen toch de 2e kamer spelen !
GET THE HELL OUT
Kortrijk
Prachtig vormgegeven Escape Game in het hart van Kortrijk! De puzzels zijn origineel en uitdagend maar nooit vergezocht. De verrassingen volgen elkaar op, er zitten zelfs hightech elementen in de puzzels. Niet te missen, en zeker de moeite waard! In de buurt is er catering om te decomprimeren na uw spel
ESCAPE THE OFFICE
Kortrijk
De detective in mijzelf werd op een originele manier uitgedaagd. Was echt leuk... Het kietelt om de andere spelletjes ook uit te proberen!
ESCAPE THE OFFICE
Kortrijk
Dit is echt de moeite waard. Laat je opsluiten in een kamer en kijk of je er binnen een bepaalde tijd uit kunt. We zijn er net uit (met een paar tips) en vragen ons nu al af wanneer we weer gaan spelen!
AREA 56
Kortrijk
Gebied 56 niet gehaald maar mooi uitgewerkt met raadsels die mooi in elkaar gezet zijn. Echt een leuke teamactiviteit!
AREA 56
Kortrijk
Als het slecht is kan het gezegd worden, maar als het goed is kan het gezegd worden. Het kantoor vergt wat denkwerk, maar als je eenmaal onderweg bent volgt alles elkaar mooi op in tien minuten dus zeker haalbaar. Het krijgen van de eer om de nieuwe te testen krijgen de hel uit kamer, zeer verrassend kamer die zeker de moeite waard is om te doen en maakt je denken in een originele manier. Nog 45 minuten dus zeker haalbaar. Misschien een extra tip die deze kamer nog beter kan maken, wat griezelige muziek.