x
nl
fr
en
signal Een echte escape room, een echte game-ervaring. Een nieuwe generatie escape-games is nu beschikbaar vanuit de veiligheid van je huis!
Heeft u reeds een Escape Room in België? Contacteer ons en laat duizenden potentiële spelers genieten van uw escape room! Ontvang Remote Escape Room gratis!

Online Escape Rooms

Een nieuwe generatie escape rooms komt bij u thuis. Probeer de gloednieuwe online escape rooms!
Online escape rooms bieden je de mogelijkheid om de nieuwe generatie escape games uit te proberen zonder van huis te gaan. De Remote Escape Room biedt je een ervaring met escape rooms voor jou en je vrienden. Schrijf je online in en je bevindt je al in een echte escape room naar jouw keuze. Je kunt de escape room verkennen via de webcam van de gamemaster, je ziet precies hetzelfde als hij. Omdat je in een fysiek bestaande escape room speelt, is de ervaring ook echt. Je hebt een goed team nodig waarvan de leden online aan het spel deelnemen en samenwerken om puzzels in de escape room op te lossen. Vanaf dit punt is de taak hetzelfde als in een "traditionele" escape room: zoek de aanwijzingen en verbindingen daartussen om succesvol naar buiten te komen!
Ga op avontuur en kies uit 160 beschikbare online escape rooms!
Laat me de escape rooms bekijken!

Online Escape Room

De Online Escape Room biedt een online verbinding tussen spelers en de gamemeester die zich in de echte escape room bevindt. Het werkt op dezelfde manier als een videovergadering, maar slechts één van de deelnemers, de gamemeester, is fysiek aanwezig in de echte escape room. Alle spelers doen overal ter wereld mee om deel te nemen aan het avontuur. Deze oplossing biedt spelers niet alleen 100% veiligheid tijdens een epidemie, maar stelt ook verre teamleden in staat om samen te genieten van ontsnappingsspellen.

Wat heb je nodig om het spel online te spelen?

Om het spel te spelen heb je allereerst een goede internetverbinding nodig, evenals een apparaat met een camera en microfoon (dit kan een pc, laptop, tablet of smartphone zijn).
  • Het spel wordt ongeveer 10 minuten voor de start geactiveerd door de spelleider, daarna kan je inloggen
  • Het beste is om een headset te gebruiken zodat jij en je teamgenoten niet worden afgeleid door externe geluiden
  • < li> Het spel kan ook op een telefoon worden gespeeld, maar een pc of laptop zorgt voor een betere ervaring dankzij het grotere scherm
  • Als je thuis verschillende soorten internet hebt (wifi / 4g / kabel) zorg ervoor dat je de beste kwaliteit voor de game gebruikt, aangezien het streamen veel dataverkeer met zich meebrengt.

Vragen en antwoorden

Zijn alle escape rooms online beschikbaar?
Nee, dat zijn ze niet. Aangezien dit een recent ontwikkelde nieuwigheid is, zullen de escape rooms die deze innovatie al hebben geïntroduceerd, worden gemarkeerd. Of je vindt ze allemaal op https://www.everyescaperoom.com/remote-escape-rooms page.
Hoeveel mensen kunnen het spel spelen?
Net als in de echte escape-games, hangt het af van de specifieke kamer. Volgens onze ervaring ligt het ideale aantal spelers ergens rond de 4-5 personen.
Kunnen meerdere mensen op één apparaat of telefoon spelen?
Als je op dezelfde plek bent, natuurlijk. Aan de andere kant bieden online escape rooms u ook de mogelijkheid om te spelen met uw verre kennissen en vrienden.
Moet ik een software voor de game installeren?
Nee. De escape room stuurt je een link waarop je kunt klikken om deel te nemen aan de stream en het spel.
Ik heb geen webcam. Kan ik spelen zonder webcam?
Ja. Wanneer je speelt met een webcam kunnen de andere spelers je zien tijdens het spelen van de game. Bovendien is het is gemakkelijker om met je webcam te communiceren, maar je kan ook van de game genieten zonder webcam.
Wat voor soort internet heb ik nodig om te spelen?
Hoe sneller hoe beter. Met een verbinding die ononderbroken videochatten mogelijk maakt, zal het spel ook soepel laten verlopen. Vanwege het hoge dataverkeer is het de moeite waard om verbinding te maken via wifi.
Wat voor soort machine heb ik nodig?
Je kunt hier een eenvoudige technische beschrijving vinden: https://www.everyescaperoom.be/online-escape-rooms/for-players
Online Escape Rooms