x
nl
fr
en
signal Zal jouw escape room de epidemie overleven? Het online escape-spel is niet alleen een belofte om te overleven, maar het zal ook een nieuwe generatie escape rooms zijn. Kijk in uw glazen bol en ontdek wat de toekomst voor u in petto heeft! Doe mee met ons programma als één van de eersten! En geloof het of niet, maar het is gratis!

Escape Room op afstand

Als de spelers niet naar de escape rooms komen, brengen wij de escape rooms naar de spelers! Is dit mogelijk? Van nu af aan, JA! En het is makkelijker dan je denkt.
Escape Room op afstand
Online Escape Rooms bieden de spelers de mogelijkheid om een echte escape room-ervaring te ervaren zonder hun huis te verlaten. De Remote Escape Room geeft gamers de echte ervaring van escape-games en opent een geheel nieuw, ongekend perspectief voor operators van escape rooms. Spelers verbinden zich online en bevinden zich in een echte escape room, waar de gamemeester hun ogen en oren zal zijn en de instructies zal volgen die ze van de teamleden ontvangen. Ze ontdekken de escape room via de webcam van de gamemaster en het is hun taak om de verborgen aanwijzingen, objecten te vinden en de relaties tussen hen te achterhalen. De taken moeten worden opgelost zoals ze zich in de escape room bevinden, behalve dat de game geen fysieke beperkingen heeft. Het maakt niet uit of ze ver van de escape room verwijderd zijn of van de andere teamleden.
Speel zonder grenzen
We doorbreken de barrières! Met dit online spel doen afstand en isolement er niet meer toe.
Echte game-ervaring!
Net zoals op de echte locatie van de escape games ontdekken spelers een echte escape room online, waardoor ze dezelfde game-ervaring krijgen.
Onmiddelijke oplossing
De software is klaar en het maakt online spelen in je escape rooms mogelijk met slechts een paar klikken, zonder codering.
Doe gratis mee
Onze geregistreerde partners kunnen gratis deelnemen aan het programma.
Speel zelfs tijdens de epidemie!
U hoeft tijdens de epidemie geen spelers of verkopen op te geven. Terwijl anderen gesloten zijn, kun je nog steeds je escape room blijven bedienen.
Dit is de toekomst
Nieuwigheid is altijd spannend voor zowel spelers als operators. Online Escape Rooms zijn de toekomst van escape rooms.
Ik wil meedoen!

Hoe werkt het?

Online Escape Rooms zijn de volgende generatie van escape games. Spelers maken online verbinding met elkaar en met de gamemeester en ontdekken via de webcam een echte escape room. Ondertussen communiceren ze met elkaar alsof ze fysiek in de escape room zijn en volgt de spelleider de instructies van de teamleden. De technologie is nu beschikbaar, wachtend op jou om het te gaan gebruiken onder de early movers. Het enige wat je nodig hebt is een webcam en een internetverbinding in de escape room. De verbinding tussen de spelers en de game-master wordt verzorgd door de Remote Escape Room-software, die nu gratis beschikbaar is voor alle escape room-operators.

Wat win je met Remote Escape Room?

De Online Escape Room zorgt voor een online verbinding tussen de leden van het spelende team en de escape room. In de praktijk werkt het als een videovergadering waarbij een van de deelnemers, de gamemeester, de enige in de escape room is en spelers zich overal ter wereld bij hem / haar kunnen aansluiten.

Deze oplossing zorgt ervoor dat de escape rooms blijven draaien tijdens de epidemie en dat spelers volledig kunnen genieten van de escape games terwijl hun veiligheid niet in gevaar komt.

Dit betekent dat escape rooms
  • Continu werken
  • Nieuwe spelers bereiken
  • Een nieuwe bron van inkomsten ontvangen
  • Spelers met elkaar verbindt
< br /> Je kunt gratis lid worden en je krijgt ook alle knowhow. Plus, een prominente aanwezigheid op de webpagina voor het verzamelen van escape rooms - ook gratis - om nieuwe consumenten te helpen om escape rooms te ervaren.

Vragen en antwoorden

Wat zijn de voorwaarden om lid te worden?
De enige voorwaarde om mee te doen is een simpele registratie. De oplossing is gratis beschikbaar voor elke escape room-operator.
Welke ondersteuning biedt de Escape Room op afstand?
Na de registratie ontvangen partners gedetailleerde informatie, kennis en technische begeleiding en een bijgewerkte FAQ om partneroperators te ondersteunen.
Wat voor soort ontwikkelingen zullen we in de escape rooms moeten investeren?
Vrijwel niets, de spelers kunnen gebruik maken van het platform van Escape Room op afstand. Als u het op uw eigen site wilt implementeren, is dat alleen zo ingewikkeld als het implementeren van een eenvoudige YouTube-video.
Hoe lang duurt het voordat ik online overstap?
Het systeem is direct na registratie klaar voor gebruik. Op deze manier kunnen de game-masters de online spelers direct na een snelle testgame verwelkomen.
Welke technische verbeteringen zijn nodig?
Voor soepel gamen heb je een snelle internetverbinding, een standaard pc of laptop en een webcam van hoge kwaliteit nodig.
Moet ik me voorbereiden op andere kosten?
Deelnemen is gratis. Kennis is gratis. Aanwezigheid op de site is gratis. Er zijn geen registratiekosten of maandelijkse kosten voor de software. De streamingservice kost is $ 0,01 per minuut en per speler en wordt geleverd door één van de grootste en beste serviceproviders ter wereld. Dit betekent dat de technische kosten van een game van 60 minuten ongeveer $ 3 bedragen, afhankelijk van het aantal spelers.
Doe mee met de eersten!
Voeg nieuwe spelers en verkopen toe aan uw escape room online!