x
nl
fr
en

EnigmaLock escape rooms

Leer meer over EnigmaLock 3 Escape Rooms en bekijk ook de beoordelingen! Het plezier start hier!
Lijstweergave
Kaartweergave
Moord bij de Citadel Zal je de moordenaar vinden?...
LEES MEER!
Theaterbom Kun je de timer stoppen?...
LEES MEER!
De vlucht van de Mona Lisa vindt u de Mona Lisa?...
LEES MEER!

Recensies over EnigmaLock escape rooms

6 recensies over EnigmaLock Escape Rooms.
Théâtre de Namur
Namur
Ik vond het geweldig! Het landschap, de puzzels, de receptie... alles staat op de top. Absoluut moet worden gedaan.
Théâtre de Namur
Namur
1e deel van Escape Game succesvol! De weelderige lobby zal je hart stelen. Je krijgt uitleg over het principe en wordt naar de gekozen kamer gebracht. Ingesloten, zult u van raadsel naar raadsel moeten gaan, lineair maar goed geconstrueerd. Hulp is altijd beschikbaar dankzij het waakzame oog van de gids! Heel mooi, en verdient het om de prijs erop te zetten, want de sfeer van de decoraties dompelt je goed onder in de situatie en de tijd. Een ervaring om te beleven. Enigma Lock is zeker nog maar aan het begin, daarom zal het verspreiden van het woord het avontuur laten verbeteren en groeien. We kunnen niet wachten om te zien hoe het eruit zal zien.
Citadelle de Namur
Namur
Een uur in een kamer vol raadsels die snel voorbij gaat!!! We willen doorgaan. Zeer mooie inrichting, zeer goede puzzels, zeer goede ontvangst! Kortom, ik adviseer iedereen die iets nieuws en heel moois wil doen.
Citadelle de Namur
Namur
Uitstekende ontvangst. Het mysterie is compleet van begin tot eind. De eigenaars zijn zeer professioneel en het concept is echt geweldig. Geen risico om zich te vervelen en nog minder risico om teleurgesteld te worden. Ik was verheugd om deze tijd met mijn familie door te brengen op zoek naar de moordenaar "de la Citadelle". Ik raad deze plek ten zeerste aan. Het belangrijkste om te doen, zowel in de zomer als in de winter, is om te boeken en plezier te hebben. Met familie, vrienden, het maakt niet uit hoeveel plezier je hebt.
Secrets de Léonard
Namur
Geweldige ervaring! Een goed doordachte puzzel (de vlucht van de Mona Lisa) en het onthaal is vriendelijk. We hebben een praatje gemaakt met de manager die gepassioneerd lijkt over dit nieuwe project! De sfeer is ontspannen en "minder commercieel" dan degene die we al in Brussel hadden getest. De plaats verdient het om gekend te worden!
Secrets de Léonard
Namur
Een zeer innovatief concept, de notie van tijd is snel vergeten. Kan niet wachten om de volgende kamer te maken. Gefeliciteerd met het werk van zo'n project.