x
nl
fr
en

Escape room hasselt escape rooms

Leer meer over Escape room hasselt 1 Escape Rooms en bekijk ook de beoordelingen! Het plezier start hier!
Lijstweergave
Kaartweergave
Dr. Angel wordt verdacht van het gebruik van mensen om op hen te experimenteren. Het is onbekend wat er gebeurd is en als ze kunnen genezen, misschien e...
LEES MEER!

Recensies over Escape room hasselt escape rooms

2 recensies over Escape room hasselt Escape Rooms.
Dokter angel
Hasselt
De ontvangst was goed en vriendelijk (werkende studenten deden zeker hun best). We werden goed begeleid naar onze kamer. De inrichting was goed gemaakt. Heel moeilijk en goed doordachte puzzels of raadsels, maar dat is iets wat je gewoon zoekt in een vluchtkamer. Wie wil er nu snel na 5 minuten ontsnappen? De tips zijn erg handig en goed getimed zodat je zelf nog tijd hebt om oplossingen te vinden. Toen we daarna naar buiten kwamen, hadden we zeker een WOW-factor. Het is ook heel goed voor de samenwerking binnen een groep. Goed georganiseerd en goede concepten.
Dokter angel
Hasselt
Crème gespeeld: Dokter Engel 10 minuten voor het begin van de wedstrijd op locatie aangekomen. Niemand om te horen of te zien, kan gebeuren, mss we waren te vroeg. We wachtten op het plein in de buurt. Ging terug op het uur, opnieuw, niemand opende. Belde een paar keer. Geen antwoord. Na 20 minuten gaven we het op en gingen we de stad in met een zoon die boos en teleurgesteld was => aardig voor ons! Eindelijk had iemand aan de lijn 2 uur na ons startuur (!!!) met de simpele boodschap dat ze het vergeten waren! Dit is ongezien!