x
nl
fr
en

Huisnummer 20 escape rooms

Leer meer over Huisnummer 20 1 Escape Rooms en bekijk ook de beoordelingen! Het plezier start hier!
Lijstweergave
Kaartweergave
Stap in de huid van opa Hector Van Goethem bij Huisnummer 20. De deur van je kamer is op slot voor je eigen bestwil, maar daar geef je je niet zomaar ov...
LEES MEER!

Recensies over Huisnummer 20 escape rooms

5 recensies over Huisnummer 20 Escape Rooms.
Opa hector van goethem
Beerse
Crème gespeeld: Opa Hector Van Goethem deed een aantal ontsnappingskamers, en deze was anders... met verrassingen en leuke puzzels. Aanbevolen!!!!!
Opa hector van goethem
Beerse
Crème gespeeld: Opa Hector Van Goethem Omdat het de eerste keer was dat we met een groep in een vluchtkamer speelden, kunnen we natuurlijk nauwelijks vergelijken. In ieder geval was het een hele leuke eerste ervaring, en we waren unaniem positief en verrast door de vindingrijkheid van de eigenaren. Had het gevoel dat het concept goed doordacht was, de puzzels waren goed in elkaar gezet, en voelden geen moment dat er een pauze of verveling in het spel was. Zeker een aanrader!
Ga de uitdaging aan!
Beerse
Zeer mooie ervaring om in de huid van de grootvader te kruipen en te proberen te ontsnappen uit zijn kamer. De raadsels passen ook heel goed bij het thema! Een echte aanrader voor liefhebbers van escaperooms!
Ga de uitdaging aan!
Beerse
Ik heb al veel ontsnappingskamers gedaan, en dit is een echte hit. Als je ziet hoe ze alle elementen van hun eigen huis in het spel hebben geïntegreerd, heel origineel, doordacht en professioneel. Aanbevolen voor iedereen, beginners en gevorderden. En ik kijk nu al uit naar een mogelijke opvolger!
Ga de uitdaging aan!
Beerse
Ik geef niet graag 5 sterren in een recensie, maar hier kan ik niet anders. Geweldige kamer en duidelijk verhaal! Ik had het gevoel dat ik de bommenlegger was die zijn vrouw miste. Ook mooie variatie in puzzels dus er was geen moment van stilte. Voor mij zeker een van de betere Belgische vluchtkamers!